Tropical storm

Lokal tid: 20:08

Idag var det skole igjen etter en helg med masse gøy, strand og litt for sene kvelder.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

…disse bildene virker idylliske, for i natt og hele dagen har det regnet. Har holdt meg inne siden jeg kom hjem, for smart som jeg er har jeg latt både regnjakka og paraplyen bli hjemme.

Vi fikk mail av vår vietnamesiske kontakt her nede om at “The Tropical Depression was getting stronger and may become a Tropical Storm (Warning #3) moving in the direction of the central part of Vietnam will hit Hoi An, Da Nang & Quang Ngai early tomorrow with heavy rain. Maximin sustained wind near center of the storm is appro 65 km/h.” Så det kommer til å bli ganske heavy, og det har allerede regnet hele dagen og natten. Man vet ikke hva uvær er før man har opplevd dette, altså. Kan ikke engang sammenliknes med Norge. “Heldigvis” er tropisk storm ikke like sterk som en tyfon, men det kan tydeligvis sammenliknes..

blogg22blogg11

Ellers har det vært mange turer frem og tilbake til byen på sykkel, på markedet og mye god mat.

blogg1blogggblogg3blogg5blogg4blogg7blogg8blogg6

Håper på bedre vær i morgen. Tilstanden her er så annerledes enn backpacking, for alt blir så hverdagslig. Man står opp klokka 07:00, spiser frokost, drar på skolen, spiser, sykler kanskje til stranda eller holder seg hjemme, leser – vi har i gjennomsnitt sånn 30 sider å lese hver dag, så spiser man igjen og så sover man. Det er utrolig deilig! Men det blir fint med noen utfluktsturer og reiser rundtom i landet så kameraet kan bli brukt mer.

Lurer på hva vi våkner opp til..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s