IM BACK VIETNAM

På fredag morgen stod jeg opp klokken 4, ble kjørt til Gardemoen av kjære mor og far og møtte mine fremtidige medelever. Sammen var vi på reisefot i nesten 24 kommer, og kom frem til et sjokk av varme som slo mot oss så fort vi gikk ut av flyplassen i Da Nang. Så ble vi kjørt til fantastiske Hoi An, her jeg skal bo de neste ti ukene.

Jeg har det så fantastisk bra! Vi har et klasserom som er ca 30* uten aircondition, bare en vifte. Vi må gå med klær som dekker skuldre og knær, og høre på en lærer som snakker i en mikrofon som går i ekko i rommet så man såvidt forstår hva hun sier. Men til tross for alt, så er det Vietnam, og det er så bra og alle er så genuine og snille. Og alle menneskene som har dratt via Kulturstudier også, altså herregud. Jeg ante ikke hva jeg kom til å komme til, og har aldri blitt så positivt overrasket over noe, noen sinne. Vi har spist god mat, vært på båttur, drukket øl, så mye – til tross for at jeg bare har sovet her tre netter.

Etterpå skal vi sykle ned til stranden i hetevarmen. Det er så fint vær idag, det har vært overskyet, men fortsatt hetende varmt de siste dagene. Det tordner og lyner hver kveld, og så kommer det en liten regnskur. Men det er baaare deilig.

vietnam1vietnam2vietnam3vietnam4
vietnam7
vietnam5vietnam6

Nå har jeg offisielt dårlig tid for jeg craver en 15 minutters powernap før stranden. I’ll be back with more. Bare å spørre om noen lurer på noen ang. studiet.

Advertisements

4 thoughts on “IM BACK VIETNAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s