hver dag


Jeg finner det vanskelig å finne en balanse i hverdagen. Vet ikke om det et maur i rumpa etter alt som har skjedd, eller at jeg føler meg utbrent. Eller så er mentalitenen min bare ikke der jeg ønsker den skal være.

Tankene mine vandrer ofte enten i fortid eller fremtid, men ikke i nåtid. Jeg finner det vanskelig å bare puste inn tre sekunder og få med meg omstendighetene og øyeblikkene, jeg er alltid et annet sted. Yoga? Meditasjon? Finne min indre zen? Hva er løsningen?

Knekker fingre og negler. Jeg er så rastløs og sjelen min er så urolig. Jeg prøver å overbevise meg om at det ikke er stedet jeg bor på som er problemet, men så omgås jeg på steder med mennesker jeg ikke kjenner, og hører hva de snakker om.

Snakker høyt for de vil at andre skal høre, og det de sier er bare piss. Om andre de ikke kjenner, om bestevennen sin, om kjærester og ekser.

Jeg er trøtt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s