Da vi var i Kambodsja

Før vi dro til Thailand tilbrakte vi 2 dager/3 netter i Kambodsja, Siem Reap. Det var et utrolig vakkert sted med mye fint å se. Vi bodde på et hostel som het Funky Flashpackers, som var et hostel som egentlig kan sammenliknes med festhotellene i syden. Musikk fra morgen til kveld. Og badebasseng. Himmelen! Men takk Gud for at vi hadde ørepropper med.

Uansett.

Vi måtte jo dra til Angkor Wat når vi først var i Siem Reap. Alarmen var på 04:00 om morgenen(midt på natta), også ble vi hentet av en tuktuk. Vi dro med tre andre gutter fra Australia. Fem mennesker i en liten tuktuk var ikke en behagelig reise, men Gud så mye latter det ble. 

Først og fremst så var det overskyet den dagen vi dro, så det var ikke noe å skryte av. Dagen etter hadde det vært en fantastisk soloppgang fortalte noen som hadde vært der, hvor typisk er ikke det? Og herregud, så mange turister som var der så tidlig. Det var helt sykt. Vi så på den ikke-eksisterende soloppgangen, før vi kjørte tuktuk videre rundt i parken der hvor det er fler forskjellige templer.  

 
Dette er den utrolig fantastiske soloppgangen vi stod opp til….  
 

Five people one tuk tuk.

 Vi hadde egentlig planlagt å ta en 12 timers tur rundt omkring i de forskjellige templene, de forskjellige utsiktspottene og bruke hele dagen der, men når klokka slo 12:00 ble det så varmt at hele gjengen(unntatt en, stakkars han ble avstemt) holdt på å smelte bort, så vi dro tilbake på hostelet. Men 8 timer var fint, og vi fikk sett mye fint.  

  

    
    
 
Jeg husker dessverre ikke hva noen av stedene vi var på het, men her er et kart av Angkor Wat. 
 
Vi var nede i høyre hjørne, i midten, og litt rundt omrking det. Det er er utrolig stort område. Trodde det bare var Angkor å se, men nei.

  

Det var noen fine dager, og hadde likt å se mer av Kambodsja en annen gang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s