Koh Tao

Nå er jeg i Thailand, etter å ha vært i Vietnam og Kambodsja. Vi var jo først i Chiang Mai i Thailand for noen uker siden, men nå er vi tilbake i fantastiske Thailand. Reisen begynte i Krabi, så dro vi til Koh Lanta, Koh Phi Phi og nå er vi i Koh Tao. Livet er så fantastisk. 

   
    
    
    
    
   
Vi leide scooter en dag på Koh Lanta og kjørte over hele øya, gikk tomme for bensin midt i intet. Vi har tatt båt til Railey Beach og nesten veltet av bøger. Vi har møtt herlige mennesker vi senere i livet kommer til å møte. Vi har sett solnedganger fra land og hav, sett fisker og rare snegler. Dette er livet, dette er ordentlig glede for meg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s