Laos

Hei! Det er så mye skjer om hele tiden at tiden blir knapp. Men nå er vi i Laos, og har vært her i 3 dager. Vi endte opp med å ikke ville ta slowboaten, men å løpe til en buss istedenfor. Det resulterte med verdens verste busstur jeg noen sinne har hatt. Det var hovedsakelig ikke noen seter igjen, også ble vi fortalt at de hadde ekstraseter, som betyr å stå tydeligvis…

…. 

Resten er historie. Den bussturen skulle ta 14 timer, men tok heldigvis bare 10. Vi har matet munker klokka 06:00 på morgenen, tatt slowboat klokka 07:00 på morgenen, dratt til Kuang Si Waterfalls, vært på Elephant care senter. Laos er virkelig fantastisk.  

    
    
 
Fiint.

   
   
Elefanter er så sinnsykt vakre dyr. Vi badet med dem, vasket dem og tittet på dem. Det er 1300 elefanter i Laos, og 500 av dem blir brukt til frakt og jobber så hardt at mange dør av det. Dette senteret kjøper inn elefanter så de kan ha noen fine liv igjen. Det virket veldig bra, det er jo veldig dyrt å kjøpe elefanter så de må ha turistattraksjoner for å holde det gående. Det var en utrolig fin opplevelse, og alt virket veldig ordentlig.
Uansett, idag drar vi til Vietnam! Det blir spennende. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s