Chiang Mai

Hei!

Tiden har virkelig gått i ett siden vi kom til Chiang Mai. Vi har møtt mange nye mennesker, gått i gjennomsnitt 12 000 skritt hver dag, spist for lite og så for mye, drukket øl, sett vannfall og skog og natur, tatt tuktuktaxi i fler timer, rett og slett bare levd livet. Levd og følt på livet.

De første dagene her var det utrolig kaldt. Vi måtte gå med både genser, fleece og bukse, og det var fortsatt kaldt. (Var så sinnsykt glad for at mamma fikk meg til å ta med fleecegenser.) Så plutselig kom varmen og solen, og kulde fantes ikke lenger.

Vi leide en privataxi(en rød enn med åpne vinduer og dør) for en hel dag sammen med to bergensere og to hollandkse gutter. Vi dro til Doi Inthanon som er nasjonalparken til Thailand. Det var en veldig bra dag hvor vi fikk se mye natur og to templer. Og skog. Jungel.

img_6845

img_6770img_6750img_6781

thumb_DSC_0344_1024thumb_DSC_0205_1024thumb_DSC_0299_1024thumb_DSC_0339_1024thumb_DSC_0354_1024thumb_DSC_0245_1024

Igår dro Frida og meg til et badebasseng og lå der hele dagen, og idag dro vi til et sted som blir kalt Sticky Waterfall. Det var veldig fint og gøy for man kunne klatre i vannet, fordi det var noe med mineralene som gjorde at man på en måte ble “holdt fast” i steinen. Det var fint vær og vi koste oss der i et par timer.

Processed with VSCOcam with c7 preset

I morgen drar vi til Chiang Rai med et slags reiseselskap(bamboo express) og bor der en natt før vi tar en slow-boat til Laos. Jeg gleder meg! Så mye fint å se. Har begynt på malariapiller nå idag også, og krysser fingrene for ingen bivirkninger.

Håper alle hjemme har det fint!

Klokka er 1 AM her nå så må legge meg siden vi blir hentet i morgen tidlig, så dette innlegget ble skrevet litt i en fei, så beklager for skrivefeil og litt uredigerte / kjedelige bilder. ALT GÅR SÅ FORT HER! Og er så mye å gjøre og så liten tid.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s