Myanmar part 2

For en dag!

Vi stod opp 8:00 for å få så mye som mulig ut av dagen, inkludert en frokost på hotellet. Det var helt absurd, klokka var jo bare halv tre på natten hjemme i Norge da, så kroppen var ikke forberedt på å få i seg noe næring. Da ble det noen biter med ris til frokost og en ristet brødskrive, før vi tok ut litt penger og kastet oss i en taxi(det er sånn det føles når man må hoppe i en taxi midt på veien) til Shwedagon Padoga.

Det var helt utrolig fint. Det er gull, diamater, 8 hår fra Gandhi og alt man kan tenke seg for en buddhist. Renere en gårsdagens besøk til Sule.

Etter det tok vi en dødstaxi(en taxi som kjørte altfor fort og ikke haddebilbelte) til en båt, restaurant/drage(???). Før vi gikk til den så satte vi oss og tok en liten pause. Prøvde å spise litt nudler, men den norske magen min var fortsatt ikke sulten. Så gikk vi mot båt-dragen med gull, men fikk ikke gå inn der fordi det tydeligvis var en restaurant. Etter dette gikk vi på en pir(nytt ord jeg lærte idag) og tittet på vannet og omkring oss.


Så tok vi en ny taxi hjem, med en veldig hyggelig mann som fortalte oss at han hadde vært i Norge og advarte oss om å være ute om kvelden her. Flaks for oss at vi har hatt innetid før 18:00 uansett fordi vi synes det er skummelt ute da.

I morgen farer det avgårde til Chiang Mai. Det blir faktisk deilig med litt turister og barer og lettere å kjøpe seg mat. 

Det går fortsatt ikke an å laste opp bilder direkte til wordpress, så kvaliteten forblir dårlig på bildene. Beklager!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s