christmas

  
våknet opp i huset til bestemoren til kristoffer etter å ha feiret både “1 årsdag” og julaften igår. vi spiste pizza og brukte en halvtime på å få bilen til å starte før vi kom hjem og snakket, så på julefilm og åpnet gaver. 

tenker på året som har gått så fort og så sakte. det var ikke noe drastiske endringer i livet mitt etter nyttår, men i romjulen i fjor så endret jo alt seg og det har vært så fint og jeg er så heldig. 

på julaften var vi bare kjernefamilien og farmor. det var utrolig koselig og igjen blir jeg minnet på hvor himla heldig jeg er for å ha den familien jeg har. 

fikk masse fine gaver og spiste meg noen kg tykkere og smilte ekstra mye. 

 

nå er det under en måned til det farer avgårde til asia, da. mye forberedelser som gjenstår, men som jeg gleder meg. for det meste. det er jo hovedsakelig pga den turen at jeg lagde denne siden. for å aldri å glemme….og å slippe å bruke instagram som en blogg. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s